NOVI SUBARU FORESTER E-BOXER STIGAO U CRNU GORU

Prvi primjerci nagrađivanog modela SUBARU Forester E-BOXER stigli su u salon ovlašćenog distributera za crnu goru – VIRAGE d.o.o.
Ovaj superiorni četvorotočkaš sada može da dominantno krstari našim putevima. Okusite čari savršene vožnje po svakoj vrsti terena…

Prvi primjerci modela Subaru Forester e-BOXER, koji je nedavno proglašen za najbolji automobil u klasi “Best in Class Cars of 2019”, u klasi malih Off-Road/MPV modela u izboru EuroNCAP-a stigli su u Crnu Goru i to u salon automobila VIRAGE. Svi zainteresovani za novi Subaruov hibridni automobil mogu na licu mjesta da ga vide i informišu se detaljno o tom modelu.

Subaru Forester nagrađen je titulom najboljeg automobila u Small OffRoad/MPV class u izboru Euro NCAP-a. Ovo je inače druga nagrada Best in Class by Euro NCAP za Subaru.

Subaru Forester e-BOXER za pogon koristi kombinaciju 2,0-litarskog 4-cilindarskog benzinskog motora i elektro-motora, dijeli prepoznatljivu DNK sa ostalim modelima u gami. Tu spadaju poznati simetrični pogoni na svim točkovima i izuzetne offroad mogućnosti, uz klirens od 220mm, pruža unaprijeđeni X-mode system, koji kroz dva režima rada prilagođava vožnju vremenskim uslovima i kvalitetu podloge.

Tu su naravno i važne sigurnosne stavke pod kojima spadaju: samokočenje u sprečavanju udara, prednost kočnice u odnosu na gas, adaptivni tempomat, ufo upozorenje za kretanje pri stajanju u koloni, sistem za praćenje traka i vraćanje u iste, samokočenje pri kretanju unazad, kao i upozoravanju o vozilima u mrtvom uglu uz Sport i Intelligent režime vožnje kako bi imali potpuni ugođaj u vožnji.

Sa više detalja o modelu Subaru Forester e-BOXER, ali i ostalim modelima u ponudi, zainteresovani mogu da se upoznaju već sada, prilikom posjete salonu koji se nalazi u ulici Josipa Broza Tita 17 u Podgorici kao i na brojeve telefona 020/610-085; 067/205-010, e-mailu:  [email protected], [email protected], i na Instagram i Facebook stranici Subaru Montenegro!

Radno vrijeme salona: Ponedeljak-petak od 8h do 16h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *