1. Ko smo mi?

Web sajt za oglasavanje Vaše poslovne i turističke ponude www.travelmontenegro.me je proizvod dugog istraživanja, planiranja, praćenja potreba, kako vlasnika preduzeća u Crnoj Gori, tako i konzumenata interneta i konačno višemjesečne izgradnje do perfekcije.

2. Čemu služimo?

Na portalu www.travelmontenegro.me  imate mogućnost da predstavite Vašu firmu velikom broju posjetilaca, bilo da je riječ o ugostiteljskom objeku, hotelskom smještaju ili bilo kojem drugom poslovnom ili turističkom objektu.

Osim samog portala, vaša ponuda je vidljiva i putem naših naloga na društvenim mrežama     ( facebook, instagram, twitter ) , koristimo i kanale komunikacije kao što su viber, telegram, whatsapp za dalju promociju vaše ponude.

3. Naša misija?

Cilj nam je da budemo spona između onih koji nude, i onih koji traže, bilo da je riječ o uslugama ili proizvodima, ako imate svoju firmu i želite da je predstavite velikom broju korisnika interneta, ovo je pravi način da se Vas glas čuje.

Travelmontenegro.me pruža širok izbor informacija o Crnoj Gori, uključujući turističke atrakcije, smeštajne kapacitete, restorane, vinarije i druge aktivnosti. Portal pruža informacije o manje poznatim, a veoma zanimljivim delovima Crne Gore, što može pomoći turistima da otkriju neke od skrivenih dragulja ove zemlje.

4. Digitalni marketing

Digitalni marketing je sve više postao nezaobilazan dio poslovanja u današnje vrijeme, a mi vam možemo pomoći da iskoristite njegove prednosti na najbolji mogući način. Naša agencija za digitalni marketing pruža širok spektar usluga koje uključuju SEO, PPC oglašavanje, društvene mreže, e-mail marketing i mnoge druge.

Šta nas razlikuje od drugih agencija je naša stručnost, iskustvo i posvećenost klijentu. Naš tim stručnjaka uvijek je u toku sa najnovijim trendovima u digitalnom marketingu, tako da vam možemo pružiti najbolje moguće savjete i strategije. Naš cilj je da postignemo najbolje rezultate za naše klijente i da im pomognemo da ostvare svoje ciljeve.

Bilo da vam je potrebna pomoć oko izrade i implementacije digitalne strategije ili želite da povećate prodaju svojih proizvoda ili usluga, naša agencija za digitalni marketing je tu da vam pomogne. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pokažemo kako digitalni marketing može transformisati vaše poslovanje.

5. Kontakt

Telefon : +382 67 069 770

E-mail : [email protected] ; [email protected]

Instagram : travelmontenegro.me

Facebook : travelmontenegro.me

Twitter : travel_monte

Viber : Travelmontenegro.me