LJETO U CENTREVILLE HOTEL & EXPERIENCES I THE LIVING ROOM PODGORICA

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju ljetnje događaje najavljujući kvalitetnu zabavu uz mnošto promocija kojima će gosti teško odoljeti.

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju ljetnje događaje najavljujući kvalitetnu zabavu uz mnošto promocija kojima će gosti teško odoljeti.

Atrijum “The Capital Plaza” centra u Podgorici razdrmaće ljetnji ritmovi svakog utorka i četvrtka u julu i avgustu. U saradnji sa “The Capital Plaza” centrom, hotel CentreVille se potrudio da gradjani Glavnog grada i  svi njegovi posjetioci ovog ljeta ne budu u potrazi isključivo za zabavom na našem primorju,već će biti u prilici da ljetnje večeri provode uživajući u Podgorici. Ovaj ljetnji serijal započeće 2. jula uz nastup Dejana Cukića, a 29. avgust je rezervisan za The grupu i završetak Ljetnjih ritmova. Pored njih, u julu će nastupiti Positive band, Marija Mikić, Venera & Lind uz podršku Enrico Marinelli (pobjednici albanskog “The Voice” takmičenja), Blackberries, Lidija & Dragan, Makao, Beso de loco i Neša Galija.

Hendrick’s sladoled

S ciljem da na najbolji mogući način osvježe svoje goste, tim lounge bar-a The Living Room je prošlog mjeseca došao na ideju da Hendrick’s džin pretvori u sladoled – tačnije sorbe. Sorbe je član familije ledenih poslastica, ali u odnosu na sladoled, ne sadrži mlijeko. Nekad osvježavajuće piće,danas omiljeni desert privukao je pažnju posjetilaca u kratkom periodu. Pravo ljetnje osvježenje biće u ponudi svakog dana tokom jula i avgusta po cijeni od 4€.

Ručak za 10 i doručak za 5 

Nakon višemjesečne ponude i na stotine zadovoljnih gostiju, The Living Room će i u naredna dva mjeseca biti mjesto na kojem se ruča fenomenalno. Naime, tokom cijelog ljeta gosti će biti u prilici da uživaju u perfektnom ručku za samo 10€. Čaša proseka i sladoled biće pravo osvježenje nakon glavnog jela u vrelim ljetnjim danima, a kao glavno jelo gosti se mogu odlučiti za bilo koju pastu, rižoto ili obrok salatu sa aktuelnog menija. Ponuda će biti aktuelna svakog dana tokom jula i avgusta od 12h-17h u The Living Room-u.

Da bi ljeto učini i još više posebnim, CentreVille Hotel & Experiences se pobrinuo da obraduje svoje goste, koji će od danas pa do posljednjeg dana avgusta imati priliku da uživaju u doručku uparenim sa đusom i kafom. Bilo da su to carske priganice ili engleski doručak, cijena ostaje ista. Prilično je jednostavno: doručak, đus i kafa za 5€!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *