Restoran pizzeria SAN MARINO

Restoran, Pizzeria

Uživajte u specijalitetima italijanske i domaće kuhinje. Velik izbor jela od mesa, pizza, pasta, ribljih specijaliteta, slatkih i slanih poslastica. Restoran picerija “San Marino” se trudi da i za najistančaniji ukus pruže potpuno zadovoljstvo. U centru Ulcinja pružamo mogućnost da probate ukuse italije kao i vrhunsku domaću hranu. U sklopu restorana postoji i 6 apartmana opremljenih sa svim što je potrebno da provedete vaš odmor kod nas.

Enjoy specialties of the Italian and local cuisine. A large selection of meat dishes, pizza, pasta, fish dishes, sweet and savory treats. The restaurant pizzeria “San Marino” and tries to get the most refined tastes provide complete satisfaction. In the center of Ulcinj we provide the opportunity to try the tastes of Italy, as well as excellent local food. In the restaurant there are 6 apartments equipped with all you need to spend your holiday with us.

Gëzojnë specialitete të kuzhinës italiane dhe lokale. Një përzgjedhje e madhe e enët e mishit, pica, makarona, enët peshk, trajton ëmbël dhe i shijshëm. Restorant piceri “San Marino” dhe përpiqet për të marrë shijet më të rafinuar të siguruar kënaqësinë e plotë. Në qendër të Ulqinit ne ofrojmë mundësinë të provoni shijet e Italisë, si dhe ushqim të shkëlqyer lokale. Në restorant ka 6 apartamente të pajisura me të gjithë ju duhet të kaloni pushimet tuaja me ne.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *