Restoran FRATELLI

Restoran

Dobro došli u restoran “Fratelli”. Nudimo Vam riblje specijalitete, specijalitete domaće i inostrane kuhinje, jela sa roštilja, kao i slane i slatke đakonije, a sve uz bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Tu smo sa vama od 2010.godine i trudimo se da dolaskom kod nas sva vaša čula uživaju.

Mirë se vini në restorantin “Fratelli”. Ne ofrojmë specialitete peshku, specialitete të kuzhinës lokale dhe ndërkombëtare, gjelle nga zgara dhe specialitete të njelmëta dhe të ëmbla, të shoqëruara me një përzgjedhje të pasur të pijeve alkoolike dhe jo-alkoolike. Ne jemi me ju që nga viti 2010 dhe përpiqemi që kur  vini tek ne të kënaqen të gjitha shqisat tuaja. 
Welcome to the restaurant “Fratelli”. We offer fish specialties, specialties of local and international cuisine, grilled dishes and savory and sweet delicacies, all with a rich selection of alcoholic and soft drinks. Here we are with you since 2010 and we are trying to advent with us all your senses.
Добро пожаловать в ресторан “Fratelli”. Мы предлагаем рыбные блюда, блюда местной и международной кухни, приготовленные на гриле блюда и вкусные и сладкие деликатесы, все с богатым выбором алкогольных и безалкогольных напитков. Вот мы с вами с 2010 года, и мы пытаемся появлением с нами все ваши чувства.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *