Restoran RIO

Restoran

Kod nas možete organizovati vjenčanje kao i proslave rođendana, poslovne ručkove…Sve za vaš potpuni ugođaj! Restoran “Rio” na Adi Bojani – riblji restoran sa tradicijom i visokim kvalitetom. Uvjek svježa riba, ljubaznost osoblja i zadovoljni klijenti su naši aduti! Uživajte u prelijepom ambijentu koji Vam samo Ada pruža, uz naše specijalitete domaće i mediteranske kuhinje, riblje specijalitete, domaće kolače i pite.

Restaurant “Rio” on Ada Bojana – a seafood restaurant with tradition and high quality. Always fresh fish, friendliness of staff and satisfied customers are our trump cards that we will return! Enjoy the beautiful environment that we only provide, with our native and Mediterranean cuisine, seafood dishes, homemade cakes and pies.We can organize a wedding and birthday parties, business lunches … all for your perfect atmosphere!

Restaurant “Rio”, në Ada Bojana – një restorant ushqim deti me traditë dhe cilësi të lartë. Gjithmonë peshk të freskët, mirëdashësi e stafit dhe të kënaqur konsumatorët janë kartat tona atu që do të kthehen! Enjoy ambient të bukur që ne vetëm të sigurojë, me kuzhinë amtare dhe mesdhetare, ushqim deti enët, ëmbëlsira tona shtëpi dhe pies.We mund të organizojnë një martesë dhe ditëlindjen e partive, dreka e biznesit … të gjitha për atmosferën tuaj të përsosur!

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *