Letovi Wizz air i Rayan air iz Podgorice

Letovi iz Podgorice za više evropskih destinacija. Uskoro i nove linije…

Dvije najpoznatije niskotarifne Wizz air i Ryan air i ove 2022.godine nastavljaju sa direktnim letovima iz Podgorice ka više evropskih gradova.

Wizz air vas iz Podgorice vodi za Budimpeštu od 29.03. ( utorkom i subotom ), isto tako i BečDortmund standardna linija petkom , dok od 21.februara uvodi se i još jedan polazak petkom, Minhen od 28.marta ( ponedeljkom i petkom ) , Milano od 1.marta petkom i ponedeljkom , dok je nova linija za Rim od 29.marta utorkom, četvrtkom i subotom, a linija prema Katovicama počinje od  16.juna i to letovima četvrtkom i subotom.

Red letenja, cijene i COVID protokol za sve letove možete da potražite na sajtu www.wizair.com 

Ryan air nastavlja sa letovima za Zagreb ( utorkom i subotom ) od 1.februara , za Brisel su letovi ponedeljkom i petkom od 31. januara. dok linija za Berlin startuje 27.marta nedeljom i četvrtkom. Magična Bolonja  od 30 marta srijedom i subotom. Crnogorski glavni grad će od marta biti povezan za poljskim gradovima Krakovom od 02.marta utorkom i subotom i Vroclavom od 29.marta letovi su planirani utorkom i subotom.  Za  Barselonu  Ryan leti četvrtkom i nedeljom od 30.januara, a letovi za London su predviđeni utorkom i subotom od februara mjeseca.

Red letenja, cijene i COVID protokol za sve letove možete da potražite na sajtu www.ryanair.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *