Ljepote Crne Gore na suveniru – Pieces of Montenegro

Nešto novo i nešto zanimljivo dolazi nam nam od poznate crnogorske fotografkinje Marije Stanković

Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo nešt sasvim novo u Crnoj Gori – „A piece of M(n)e is a piece of you”

„Pieces of Montenegro“  – Kompletna priča, ideja i proizvod je autorski rad Marije Stanković. Naime, kao neko ko je veliki obožavalac prirode Crne Gore, uvijek joj je bila razočaravajuća činjenica da što se tiče ponude turistima, u sferi fotografije, ne postoji suvenir koji prikazuje ljepotu naše države na unikatan, inovativan i kvalitetan način, pa i malo luksuzniji. Jedina forma suvenira je bila razglednica sa vrlo zastarjelim motivima ili obične fotografije. Ova zemlja živi od turizma i njenih ljepota i mi nismo imali suvenir koji bi na najkvalitetniji način vizuelno da prikazao posjetiocima tu ljepotu. I došla je do “Pieces of Montenegro”. Njene autorske fotografije, motivi su isključivo pejzaži crnogorski, poznati i manje poznati, jer želi  da kupci otkriju i mjesta za koja nisu znali do sada i posjete ih. Sve fotografije su formata A5, neuramljene i zavezane u svitak elegantnom vrpcom a zatim spakovane u brendirane kutije i kese sa porukom koja sadrži informacije o brendu i motivu sa fotografije. Svaki detalj i materijal je  birala dugo i vodila računa o svakom detalju sa željom da to ne bude vaš svakodnevni suvenir – već jedan vizuelno luksuzniji proizvod, a istovremeno pristupačan većini, koji na poseban način, koji niste do sada imali prilike da vidite kod nas, promoviše ljepotu naše države. ( iz intervjua portalu www.zeneoduticaja.com )

Ko smo mi?

„Pieces of Montenegro” je crnogorski brend unikatnih suvenira kakve još niste imali prilike da vidite. Kako smo i sami zaljubljenici u prirodne ljepote naše zemlje, napravili smo, baš za vas, ovaj unikatni suvenir, da biste istovremeno uživali u ljepoti a i oplemenjenom ambijentu. Godine traganja za najboljim lokacijama, sati čekanja na savršen kadar, a sve radi vašeg idealnog, iz trenutka istrgnutog dijela prirode, jer vjerujemo da je svaki detalj važan. Ne zaboravite da ovo nije uobičajeni suvenir, već malo umjetničko i autorsko djelo koje vas posebnim vizuelnim jezikom vraća na mjesto gdje ste napravili nezaboravne uspomene.

Šta je naš proizvod?

Upakovali smo za vas najljepše prizore iz Crne Gore, fotografije koje su utisnute na najkvalitetnijem slikarskom platnu, umotane u formu svitka – i čekaju ram. Sve motive je zabilježila renomirana crnogorska fotografkinja – Marija Stanković. Svaki komadić ovog suvenira napravljen je od prirodnih materijala, i doprinos je naše budne pažnje prirodi, upravo ovdje u prvoj ekološkoj državi na svijetu. 

Još jedan smo podsjednik da prirodu i svaki njen segment treba cijeniti i diviti mu se.

Pozivamo vas da koristite hashtag #piecesofmontenegro kako biste nam pokazali vaš komadić Crne Gore u novom domu.

Potražite nas na Instagramu: @piecesofmontenegro

Autor fotografije: @marijastankovicphotography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *