JUN U CENTREVILLE HOTEL & EXPERIENCES I THE LIVING ROOM PODGORICA

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju junske događaje i promocije najavljujući zabavan i ugodan mjesec.

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju junske događaje i promocije najavljujući zabavan i ugodan mjesec.

Vikend džina

U susret Međunarodnom danu džina 9. juna, tim hotela CentreVille je odlučio da umjesto jednog dana džin-tonik bude u ponudi tokom cijelog vikenda po promotivnoj cijeni od 2.2€ i na taj način obraduje svoje goste i ljubitelje ovog osvježavajućeg napitka.

Made in New York Jazz Festival

Atrijum The Capital Plaza centra u Podgorici, biće domaćin četvrtog izdanja Made in New York Jazz Festival-a, koji u saradnji sa Made in New York Competition and Festival INC iz Njujorka organizuje crnogorska izdavačka kuća Rabbit Records. 16. jun biće rezervisan za program u atrijumu The Capital Plaza centra,sa početkom u 21h.Publika će imati priliku da uživa u repertoaru najvećih imena svjetske jazz scene, kao i regionalnih i domaćih izvođača.

Degustaciona Diplomatico rum paleta

Diplomatico rum je rezultat jedinstvenog stila za proizvodnju ruma, koji kombinuje metode latinoameričke, američke i britanske tradicionalne destilacije i kao brend stvoren je 1990. godine. Danas se Diplomatico rum distribuira u preko 70 zemalja svijeta, a njegov “Ron de Venezuela“  DOC prepoznat je kao jedan od najboljih rumova na svijetu.Ovog mjeseca   imaćete priliku da u lounge bar-u The Living Room osjetite pravi ukus Venecuele kroz degustaciju njegove tri varijante za samo 9€.

Cappuccino freddo

U vrelim ljetnjim danima, svi maštaju o ležaljci na plaži i hladnom piću u ruci. Za ljubitelje kofeina stižu lijepe vijest i iz hotela CentreVille, napitak koji će ujedno razbuditi i osvježiti i najveće spavalice.Terasa The Living Room-a će u sunčanim junskim danima zasigurno biti stanica mnogima jer je ledenom cappuccinu po promotivnoj cijeni od 2.2€  teško odoljeti.

Hendrick’s sladoled

S ciljem da na najbolji mogući način osvježi svoje goste,tim lounge bar-a The Living Room došao je na ideju da Hendrick’s džin pretvori u sladoled – tačnije sorbe.Sorbe je član familije ledenih poslastica, ali u odnosu na sladoled, ne sadrži mlijeko ikao takav, isprva je bio osvežavajuće piće, a danas je omiljeni desert. Ovaj ljetnji novitet biće u ponudi svakog dana u mjesecu po cijeni od 4€.

Ručak za 10

Nakon prošlomjesečne ponude i stotine zadovoljnih gostiju, The Living Room će i ovog mjeseca biti mjesto na kojem će se ručati perfektno.Naime, tokom cijelog juna gosti će biti u prilici da uživaju u kompletnom ručku za samo 10€. Čaša proseka i sladoled biće pravo osvježenje nakon glavno gjela u toplim junskim danima, a kao glavno jelo gosti se mogu odlučiti za bilo koju pastu, rižoto ili obrok salatu sa aktuelnog menija.
Ponuda će biti aktuelna svakog dana u mjesecu od 12h-17h u The Living Room-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *