CentreVille Hotel & Experiences – novembarski kalendar

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici najavljuju kvalitetan provod i ugođaj predstavljajući novembarski kalendar događaja. Pored žurki, promocija i muzičkih nastupa, hotel ovog mjeseca organizuje prvi rakija fest u Crnoj Gori.

RAKIJA FEST

CentreVille Hotel & Experiences organizuje jednodnevni događaj posvećen rakiji. Događaj pod nazivom Rakija Fest, održava se 09. novembra 2019. od 10h do 22h u sali Grand Room, a na njemu će se predstaviti preko 30 proizvođača sa oko 130 vrsta rakija.

„Domaći i strani izlagači imaće priliku da predstave postojeći asortiman i da promovišu nove proizvode. Naš cilj je da obogatimo ponudu Podgorice i Crne Gore, kao i da sajam događaj mjestom tradicionalnih susreta izlagača i ljubitelja rakija“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

PROVOD U DNEVNOJ SOBI

Jesenji program u The Living Room-u nastavlja punim tempom! Svakog četvrtka od 21:00h u omiljenoj podgoričkoj dnevnoj sobi za urbane ritmove biće zadužen DJ Felix. Andrea Demirović sa bendom zabavljaće sve prisutne 2,9,16,22 i 30. novembra od 21:00h, dok će u isto vrijeme 8,15,23 i 29. novembra neponovljivi duo DJ Ćoske i violinistkinja Tanja biti zaduženi za najbolju muziku u gradu.

BOOK & LOOK!

Za sve one čiji je rođendan u novembru, ili za sve one koji neki drugi njima značajan datum žele proslaviti u The Living Room-u, stižu lijepe vijesti iz hotela CentreVille. Naime, ako neko odluči da svoju proslavu učini ekskluzivnom, tim hotela se pobrinuo da priredi nezaboravno iznenađenje. Ukoliko bismo objasnili o čemu se radi, onda to ne bi više bilo iznenađenje zar ne? Na gostima je samo da rezervišu slavlje, sve ostalo je na The Living Room timu.

BARTENDER SHOW

Gužva je za šankom? Nebrinite, šank dovodimo doVas! The Living Room poziva goste da odaberu jedan od 6koktela iz TLR Globe selekcije, a barmen će ih pripremiti iservirati pred njima.

BIZNIS RUČAK

The Living Room će i ovog mjeseca biti mjesto na kojem će se ručati savršeno. Naime, ponuda koja je u oktobru iz dana u dan oduševljavala posjetioce, nastaviće da bude aktuelna i od prvog do posljednjeg dana novembra, a gosti će biti u prilici da uživaju u raznovrsnom izboru dnevnih jela uparenih sa salatom i sokom za samo 7€. Pauza za ručak nije nikad zvučala ukusnije! Ponuda će biti aktuelna svakog radnog dana od 11:00h do 14:00h u The Living Room-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *