Tivat.webcam – live stream sa najfrekventijeg dijela tivatske obale

Od sada možete on line pratiti dešavanja na Tivatskoj rivi

Turistička organizacija Tivat će u sklopu zajedničkog projekta sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i kompanijom WebGarden Group iz Mađarske, kao i uz pomoć tehničke podrške Digital Solutions Montenegro kompanije iz Tivta, postaviti četiri kamere koje predstavljaju svojevrstan poklon turističkoj organizaciji Tivat od strane gore pomenutih.

U pitanju je novi budući projekat TO Tivat, a to je Tivat.Webcam platforma. Pomenuti video stream sa kamerama će biti dostupan online 24/7 na oficijalnom web sajtu Turističke organizacije Tivat – www.tivat.travel

Pozicije kamera će biti postavljene na najvišim tačkama okolnih objekata, prikazujući snimak najfrekventnijeg dijela tivatske obale – Rivu Pine, uključujući i pojas do hotela Palma, obuhvatajući na taj način cjelokupnu lokaciju bez mogućnosti prepoznavanja lica prolaznika ili povrijede privatnosti osoba koje se nalaze na snimku.

Turistička organizacija Tivat se uključila u ovaj projekat, isključivo prepoznajući potrebe današnjeg modernog turiste, koji se sve više opredjeljuje za izbor destinacije, između ostalog, upravo posjećujući ovakve i slične modele dostupnih sadržaja prilikom pretraživanja. Od strane TO Tivat zahtjev za priključivanje ovom projektu je proslijeđen i Aerodromu Tivat, što bi bila dodatna atrakcija za sve posjetitelje sajta i platforme, jer bi ta kamera prikazivala svako slijetanje i uzlijetanje aviona na tivatskom aerodromu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *