Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika

U susret sezoni, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski. Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu, koji je dom prvog One&Only hotela u Evropi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

„One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Kroz izuzetan standard usluge i kvaliteta One&Only Portonovi pružaće gostima nezaboravna iskustva. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju“,istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&OnlyPortonovi. „Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnosti različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi. Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, dodao je Giraudo.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

“Konstantnosmo u potrazi za novim ljudima koji će donijeti dodatnu vrijednost našem timu i zato naša kompanija raste’’, istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta.“Ponosni smo što, kao jedan od najvećih investitora i poslodavaca u Crnoj Gori, možemo da doprinesemo stvaranju i unapređenju najdragocjenijeg resursa – konkurentnog kadra na evropskom i svjetskom tržištu rada. Kvalitetan program obrazovanja kao i zapošljavanja uz stalno usavršavanje tokom rada, obezbijediće odgovarajuću edukaciju domaćih kadrova za uspješnu karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i hotelijerstvu, i na taj način ćemo osigurati da naši zaposleni mogu da odgovore potrebama najzahtjevnije turističke klijentele’’, zaključio je Posch.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; za više informacija mogu se informisati putem broja      +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na  e-mail [email protected]; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naćina www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *