TIVAT : Više od 50 događaja tokom „Novembarskih dana“

Manifestacija „Novembarski dani“ kojom se obilježava mjesec oslobođenja Tivta i Dan Opštine, 21. novembar, počeće 3. novembra i trajati do 30.11. a biće priređeno više od 50 različitih programa.

Manifestacija „Novembarski dani“ kojom se obilježava mjesec oslobođenja Tivta i Dan Opštine, 21. novembar, počeće 3. novembra i trajati do 30.11. a biće priređeno više od 50 različitih programa.

Kulturnim, umjetničkim, humanitarnim, sportskim i zabavnim događajima uz učešće brojnih organizacija, ustanova, institucija i pojedinaca biće obilježeno 75 godina od oslobođenja Opštine Tivat.

“Posebno mi je zadovoljstvo što ćemo dodijeliti „Novembarsku nagradu“ zaslužnim građanima i organizacijama na svečanoj sjednici Skupštine opštine. Nastojali smo da program ove godine bude još sadržajniji, da njegov kvalitet izdignemo na još veći nivo i učinimo da svi događaji imaju i svoju publiku i svoj značaj. Imajući u vidu da je ove godine 75 godina oslobođenja Tivta, u okviru „Novembarskih dana“ biće održana svečana akademija, književno veče i drugi događaji posvećeni tom jubileju“, saopštio je predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *