Steakhouse Grill, Fish & Meat

Dobro došli u prvi Steakhouse Grill, Fish & Meat u Crnoj Gori. Mjesto za vaše prijatne trenutke u predivnom ambijentu i ukusnoj hrani. Mjesto gdje je sve predodređeno gostu i njegovim zahtjevima

Steakhouse Grill, Fish & Meat restoran je prvi i jedini originalni steakhouse koncept u Crnoj Gori, u strogom centru grada Podgorice,  gdje Vam se u predivnom ambijentu nudi izvanredan gastronomski užitak.

Svježi lokalni sastojci, domaći recepti naš je način rada i po tome smo jedinstveni i prepoznatljivi.

Osjetite Crnu Goru u kombinaciji primorske svježe ulovljene ribe na grill/u, tradicionalnih kontinentalnih crnogorskih jela i stekova pripremljenih po svjetskim standardima steakhouse-a.

Naš glavni adut je sama priprema stekova, pažljivo biranih na crnogorskim gazdinstvima, u MIRBASA zatvorenom roštilju na ćumur, vrhunskog kvaliteta proizvednog od najkvalitetnijeg čelika, koji do savršenstva termički obradi svaki dio steka. Naši gosti takođe, dobiju svoju malu peć, na kojoj sami kontrolišući protok vazduha, održavaju toplotu i kreiraju svoj savršen zalogaj!

Doručak na bazi švedskog stola, ručak, večera, ili samo kafa sa prijateljima, u domaćinskom i prijateljskom okruženju, biće momenti koji će vašu namjeru, slučajnu posjetu pretvoriti u jednu lijepu naviku.

Garantujemo privatnost u svakom zalogaju i ukusu, obećavamo ugodnu domaćinsku atmosferu.

Ne određuju nas lajkovi, već iskustva vaših čula.

Možete nas pronaći u Karađorđevoj 1, pozvati nas putem telefona na broj+38268 825 956, ili nas potražiti na društvenim mrežama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *