Šesto ljeto u Portonovom u znaku koncerata i zabave za najmlađe

U svitanje 23. juna za doček ljeta održaće se uspon na vidikovac 1. maj u Kumboru. Start je u Portonovom, dužina staze iznosi četiri kilometra, a uspon je 340 metara – idealan izazov za sve ljubitelje aktivnog odmora.

Istog dana u popodnevnim časovima u Central parku ogranizovaće se Portonovi Aqua Fun – Igre za djecu. Vodene igrarije uključivaće: rat vodenim balonima, vodenim puškama i pištoljima, igrice slip and slide, štafetne igrice sa vodenim zadacima i ostale igrice koje će se primjenjivati u animacijama. Kupaći kostim je jedina oprema koju mališani trebaju imati. Prijave su obavezne i vrše se putem email adrese [email protected]. Kotizacija iznosi 10 eura. 

U saradnji sa galerijom Pizana od 28. do 30. juna biće organizovana izložba Nikole Žigona, umjetnika čija djela se nalaze na stalnim postavkama širom Evrope. Pored izloženih radova u galeriji Pizana, Žigon će ispred galerije slikati, omogućavajući publici da uživa u nastajanju umjetničkog djela. Uz bogat umjetnički portfolio, nema sumnje da će izložba u Portonovom biti još jedna uspješna stranica u karijeri ovog izvrsnog umjetnika.

30. jun rezervisan je za trening na otvorenom uz Technogym. Od 18:30 planiran je Functional Workout, trajanja 50 minuta, koji kombinuje kettlebells, bučice i Technogym klupu za unapređenje funkcionalne forme. U 19:40 slijedi Flex and Relax, blagotvorni trening za fleksibilnost i opuštanje uma, prilagođen svim nivoima fitnessa. Priključite se i Scenic Run-u u 19:00, koji nudi jedinstveno iskustvo trčanja uz predivan pogled na more. Outdoor sesija je besplatna, dok su prijave obavezne putem mail-a [email protected].

Portonovi će u jul ući tradicionalnim koncertom Mjesne muzike Đenović, a 13. jula slijedi koncert Simfonijskog orkestra – Najbolje od 80-ih. Portonovi vinsko veče se ove godine organizuje po četvrti put, a nastupiće regionalno poznata Natali Dizdar.

Umjetnica Biljana Keković će se u galeriji Pizana od 19. jula predstaviti izložbom “Misli u pokretu”.

Dva velika koncerta obilježiće avgust mjesec – koncerti Tijane Bogićević (10. avgust) i Rock opera (17. avgust).

Specijalna junska ponuda – Portonovi, vaš dom na moru

Lijepo vrijeme, manje gužve i mnoštvo aktivnosti samo su neki od razloga da ovog juna posjetite Portonovi. Kada se svemu tome doda posebna ponuda za smještaj koja je aktuelna do kraja juna, ne postoji izgovor da ne skoknete do primorja ovog mjeseca.

Početna cijena od 383 eura po danu za dvije osobe uključuje noćenje, doručak, plažni set, korišćenje moderne teretane, masažu, parking i još mnogo toga. Za više informacija i rezervacije možete kontaktirati [email protected] ili +38267932999.

Za više informacija posjetite Portonovi kalendar događaja ili pišite na [email protected].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *