Katamaran “Antonija” povezuje Budvu i Dubrovnik

Nova brodska linija Dubrovnik-Budva počela sa radom: Katamaran Antonija odradila prvu plovidbu

Kako je ranije najavljeno počela je brodska linija koja povezuje Dubrovnik i Budvu. Katamaran Antonija, kapaciteta 242 putnika, krenuo je sa plovidbom i omogućava udobno i brzo putovanje između ove dvije atraktivne destinacije.

Raspored i cijene karata
Saobraćaj će se realizovati dva puta dnevno, s polascima iz Budve i Dubrovnika. Vožnja u jednom smjeru traje dva sata i košta 55 eura za odrasle, dok je povratna karta 69 eura. Djeca od 7 do 14 godina putuju po cijeni od 27,50 eura za jednosmjernu kartu, odnosno 34,50 eura za povratnu. Djeca mlađa od sedam godina putuju besplatno.


Katamaran Antonija, dužine 32 metra i širine 10 metara, dizajniran je za izuzetno ugodno putovanje. Pruža klimatizovani salon s udobnim sjedištkma, velikim prtljažnim prostorom, pristupom i toaletom za OSI lica, te barom/kioskom koji dodatno obogaćuje putničko iskustvo.
Ova linija će biti u funkciji do kraja septembra, pružajući turistima i lokalnom stanovništvu brz i ugodan način da stignu do željene destinacije.
Ne propustite priliku da iskusite udobnost i brzinu katamarana Antonija na novoj liniji Dubrovnik-Budva. Pridružite nam se na prvoj plovidbi i uživajte u nezaboravnom putovanju!
Karte za ovu liniju mogu se kupiti putem linka: https://adriatic-lines.com/dubrovnik-budva-ferry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *