Prvi rođendan karate akademije ” TN”

Karate akademija “TN” proslavila je svoj prvi rođendan

Karate akademija „TN“  iz Podgorice osnovana je prije tačno godinu dan, ili tačnije 13.juna 2021. godine. Prema riječima idejnog tvorca akademije doktorice sporta i fizičke kullture Nele Tatar kada je započeta ideja o pokretanju ove priče mnogi su smatrali da je to prevelik zalogaj, da je preambiciozno pokretanje treninga u nekoliko dijelova grada, da su sale velike za nekog novog u svemu ovome , ali vrijeme i uspjeh uvjek pokažu drugačije. Danas su te iste sale premale za sve one koji bi da treniraju i da svoje karate znanje stiču pod okriljem akademije “TN”.

U ponedeljak 13.juna karate akademija „TN“ proslavila je svoj prvi rođendan. Kao medijski partneri od prvog dana osnivanja akademje bili smo prisutni da slavljeniku uljepšamo divan dan, i na naše iznenađenje dobili smo i Zahvalnicu kao medijski partneri.

Proslava je bila baš onakva kakva i priliči jednom sportskom kolektivu. Akademci spremni da pokažu naučeno, njihovi roditelji i gosti da prate šta je to naučeno u proteklom periodu, dodjela zahvalnica, i naravno program za akademce koje je prilično zabavio Žarko žabac, ne samo akademce već i njihove roditelje i klubske trenere… I na kraju vatromet i puštanje balona želja…Uz pozdrav da se opet vidimo naredne godine.

Šta poželjeti ovakvom kolektivu osim još mnogo uspjeha i pune sale akademaca.

Da bi nešto funkcionisalo kako treba potrebne su zdrave osnove, a upravo ljudi koji vode ovu Akademiju i sa stručne strane i sa strane rukovodstvo pokazali su kako nastaje jedan uspješni kolektiv.

Treneri na akademiji : Nela Tatar, Nina Ražnatović, Mia Roganović, Miloš Drobnjak i Lana Tatar, svakodnevno svoje znanje predano prenose na polaznike kojih trenutno ima oko 80.  Treninzi se održavaju na dvije lokacije preko Morače (SC Morača), ponedeljak, srijeda i petak,  Stari aerodrom (Katolička crkva) utorak, četvrtak i subota.
Najmlađi akademci su učestvovali samo na jednom takmičenju i osvojili čak 17 medalja, a seniorka Mia Roganović je osvojila srebrnu medalju na seniorskom Državnom prvenstvu i srebrnu medalju na jednom od najmasovnijih turnira u regionu, na međunarodnom turniru u Beogradu. Za jedan klub koji je tek krenuo ovo je veliki uspjeh.

Karate akademija nije samo karate klub, već i akademija gdje se predano radi da akademcima ugradimo prave vrijednosti, podržavajući ih na putu obrazovanja, edukacije i usavršavanja. Potvrda toga je i uspostavljanje saradnje sa QSI internacionalnom školom u Podgorici.

Rekli smo već da je klub na zdravim osnovama, tako da ukoliko vaše dijete traži sport za sebe ili želi da trenira karate smatramo da je “TN” akademija pravo mjesto za njega.

Ovim putem se zahvaljujemo na gostoprimstvu i zahvalnici, a naravno da ćemo i dalje pratiti rad naših akademaca.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *