Portonovi

Prelijepi rizort smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv koji ostavlja bez daha, prostire se na 26 hektara zemlje i 1,8 km obale.

Prelijepi rizort smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv koji ostavlja bez daha, prostire se na 26 hektara zemlje i 1,8 km obale.

Gostima su na raspolaganju elegantni, mirni i moderni apartmani, od studio apartmana do vila, kao i Sky vile sa privatnim bazenom. Rizort 24-satno nudi usluge konsijerža, obroka u rezidencijama i posvećeni tim za podršku koji je dostupan tokom cijelog dana.

Ako tražite najbolje od mediteranskih, crnogorskih i venecijanskih uticaja, rezidencije u naselju mogu vam pružiti taj jedinstveni osjećaj. Okružene mediteranskom prirodom, ove rezidencije čine prirodno naselje samo nekoliko minuta od vode, u srcu Portonovi zajednice. Rezidencije se kreću od jednosobnih stanova do dupleksa i samostalnih vila, uključujući privatne vrtove i bazene.

Na samo nekoliko metara od Portonovi marine, nalaze se Marina rezidencije. Ovi fino uređeni stanovi od studio apartmana do luksuznih dupleksa, kombinuju moderan dizajn sa dodirima lokalne i autentične arhitekture Bokokotorskog zaliva. Ono što ovim rezidencijama daje posebnu draž je to što svaki balkon i terasa pružaju spektakularan pogled na Portonovi marinu. Na vrhu Marina rezidencija nalaze se upečatljive Sky vile. Ovi penthausi sa tri i četiri spavaće sobe prostiru se na dva sprata, sa privatnim pristupom liftu i privatnim infinity bazenima od 26-32m2.

Konačno, ekskluzivna kolekcija od 10 One&Only privatnih domova pruža vam jedinstvenu priliku da uživate u ultra luksuznim nekretninama s prekrasnim pogledom na obalu, planine i azurno Jadransko more.

Pogodnosti svjetske klase u Portonovom uključuju i Portonovi marinu, brojne bazene na otvorenom, pješčanu plažu sa Beach Clubom, Trening studio, prodavnice, privatne luksuzne transfere automobilom ili brodom i još mnogo toga.

Posjetioce Portonovog privlači i odlična ponuda restorana i butika. Ono što je interesantno jeste da se u rizortu nalazi sve što vam je potrebno od supermarketa do apoteke, hemijske čistione, vrtića, kozmetičkog i frizerskog salona i klinike.

Idea supermarket će vas oduševiti sa pažljivo odabranim proizvodima, svježim morskim plodovima, pecivima, vinom i gotovim jelima. Pored supermarketa je i Maxima apoteka.

Ljubitelje šopinga oduševiće butici u rizortu sa ponečim za svačiji ukus Prego fashion, MC2 Saint Barth Tenero Fashion, Tyche i Monokl, a ako vam je potreban poklon za blisku osobu tu je i Habitat cvjećara, te jedinstvni salon namještaja Trend Eichholtz gdje možete opremiti dom, ali i uljepšati ga detaljima.

U Portonovom se nalazi i jedan od dobro poznatih kozmetičkih salona – Beautylicious Unisex Salon Look by Violeta.

Ponuda restorana koji donose jedinstvene ukuse privlači pažnju najvećeg broja posjetilaca. Od Perla Square Portonovi restorana sa jelima koja su inspirisana spojem mediteranskog, tradicionalnog i modernog; Romeo & Juliet sa izvrsnim italijanskim specijalitetima uz vrhunska vina iz cijelog svijeta; Square Portonovi sa specijalitetima bliskoistočne kuhinje i širok izbor koktela; Maison du Monde za opuštenu atmosferu i dobru zabavu uz pogled na Marinu. Koffein je nezaobilazna adresa za sve ljubitelje kafe i jela od najkvalitetnijih sastojaka, dok je Godo adresa za sve sladokusce koji uživaju u najljepšim aromama sladoleda. Ponovno otvaranje Portonovi Beach Club-a 1. maja, kao i restorana RockFish, te NOA restorana u Portonovi marini, dodatni su razlozi za boravak u Portonovom.

Da rezervišete smještaj, pišite na [email protected], pozovite +382 67 932 999 (WhatsApp / Viber / Telegram) ili posjetite link.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *