Početak marta u znaku najfinijih ukusa – Čokolada i vino

Omiljena manifestacija ljubitelja čokoladnih proizvoda i vina, Čokolada i vino, biće šesti put organizovana tokom vikenda, 2. i 3. marta, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City.

Omiljena manifestacija ljubitelja čokoladnih proizvoda i vina, Čokolada i vino, biće šesti put organizovana tokom vikenda, 2. i 3. marta, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City. Pod sloganom „Univerzum uživanja“ agencija Memento marketing i komunikacijeokupiće proizvođače i distributere čokolade, čokoladnih proizvoda, peciva i delikatesa kao i vinarije sa područja Crmnice, Bera i  Zetske ravnice.

Sada već veoma popularna manifestacija pružiće ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina.

Na manifestaciji će biti predstavljena vrhunska crnogorska vina, voćni likeri i vina kao i praline izrađene od belgijske i italijanske čokolade, sitni i komadni kolači, torte, peciva punjena čokoladom i delikatesi vrhunskih poslastičara.

Već šest godina posjetiocima manifestacije Čokolada i vino otvaramo vrata jednog posebnog univerzuma u kome se sljubljuju čokoladne delicije i piće bogova. Tragamo za novim ukusima, spajamo svjetove, uživamo zajedno u simfoniji nota, začina, kultura i tradicije, stvarajući univerzum uživanja” objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

Posjetiocima će, osim prilike za kupovinu vrhunskih proizvoda, biti priređen i zanimljiv i bogat prateći program:

Trudimo se da svake godine posjetiocima ponudimo i dodatne sadržaje u kojima će uživati i zbog kojih će poželjeti da manifestaciju posjete i po nekoliko puta. Nagradno prepoznavanje vina i čokoladnih pralina, prezentacije vrhunskih kuvara i somelijera, radionica izrade dekorativnih elemenata za torte, besplatne degustacije, prezentacija uparivanja čokolade i vina, nagradna igra i zabavni sadržaji i ove godine će upotpuniti program manifestacije“, dodaje Knežević.

Učešće na šestom izdanju manifestacije  Čokolada i vino do sada su potvrdili:  Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Pekara Domestico, Miranis Sweet, MFC butik kolača, Donut Time, Primero, Adoré čokolade, Lindt i Merci, Čokoladice Julius, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Vukićević, Voćni likeri i vina Ivanović i Vinarija Aleksandar.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Detaljnije informacije o programu i učesnicima mogu se pronaći na facebok stranici i Instagram profilu Čokolada&Vino.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *