Održano šesto izdanje manifestacije Čokolada&Vino

Ova veoma popularna manifestacija pružila je ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina.

Hedonisti uživali u raznovrsnoj ponudi

Protekli vikend bio je pravi praznik za hedoniste koji su posjetili Delta City jer je u subotu i nedjelju, u tematski transformisanom centralnom atrijumu najpopularnijeg crnogorskog šoping mola, održano šesto izdanje manifestacije Čokolada i vino. Agencija Memento marketing i komunikacije okupila je proizvođače i distributerečokolade, čokoladnih proizvoda, peciva i delikatesa kao i vinarije sa područja Crmnice, Berii Zetske ravnice.

Ova veoma popularna manifestacija pružila je ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina. Posjetioci su uživali u predstavljanju vrhunskih crnogorskih vina, voćnih likera i vina, pralina izađenih od belgijske, švajcarske i italijanske čokolade, sitnih i komadnih kolača izrađenih po domaćoj recepturi, torti, peciva punjenih čokoladom i voćem i delikatesa vrhunskih poslastičara.

Posjetioci manifestacije Čokolada i vino su uživali i u veoma zanimljivom pratećem programu. U subotu je gošća manifestacije bila Milica Bušković Šoškić, kuvarica restorana „13. Jul“ Plantaže, koja je za posjetioce prirpemila degustacionu prezentaciju „Čokolada i vino u vrhunskom kulinarstvu“. U drugom dijelu programa održana je popularna nagradna igra za posjetioce, Nagradno prepoznavanje vina. Učesnici ove nagradne igre imali su zadatak da sa povezom na očima prepoznaju crnogorska vina vinarija Kopitović, Ćetković, Vukićević i Aleksandar. U večernjem dijelu programa gost manifestacije je bioBojan Bracanović, somelijeriz kompanije 13. jul Plantaže. On je posjetiocima predstavio pjenušava vina, polu suvi Val i Val Rose, kao i Vladiku i prirodno slatko vino Medun i govorio o njihovom uparivanju sa čokoladom.

I drug dan manifestacije je obilježio zanimljiv prateći program. U nagradnom prepoznavanju Korni čokoladnih pralina uživali su i mališani i odrasli. U popodnevnom dijelu programa gošća manifestacije je dekoraterka torti Branka Vukčević koja je održala radionicu „Sugar art“ u okviru koje je 11 dama praktično naučilo kako se izrađuje dekorativni element za torte u obliku medvjedića. U večernjem dijelu programa organizovan je drugi dio nagradnog prepoznavanja vina, u okviru kojeg su takmičari imali zadatak da prepoznaju Skaramuča vina, koja je obezbijedila kompanija NTC.  Program je svečano zatvoren nastupom plesnog kluba Sonrisa Podgorica, izvlačenjem dobitnika nagradne igre za posjetioce i uručenjem zahvalnica učesnicima.

Na šestom izdanju manifestacije  Čokolada i vino predstavili su se:  Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Pekara Domestico, Miranis Sweet, MFC butik kolača, Donut Time, Primero, Adoré čokolade, Lindt i Merci,Čokoladice Julius,Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Vukićević, Voćni likeri i vina Ivanović i Vinarija Aleksandar.

Fotografije sa manifestacije su dostupne na na facebok stranici i Instagram profilu Čokolada&Vino.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *