Odbrojavanje do otvaranja Portonovi rizorta

D-Marin Portonovi Marina otvaranje je planirano u maju 2019. godine, a svojim klijentima omogući će privilegovan pristup 10 D-Marin lukama na Jadranskom moru i širom Mediterana.

Otvaranje Portonovi rizorta, jednog od najprestižnijih na Mediteranu, očekuje se tokom ljetnje sezone 2019.

Portonovi priča obilježiće novu etapu za elitni turizam u Crnoj Gori.

D-Marin Portonovi Marina otvaranje je planirano u maju 2019. godine, a svojim klijentima omogući će privilegovan pristup 10 D-Marin lukama na Jadranskom moru i širom Mediterana.

Portonovi rizort, čiji je glavni investitor kompanija Azmont Investments, jedan je od najvećih evropskih turističkih projekata ovoga tipa. Odbrojavanje do otvaranja Portonovi rizorta na ljeto 2019. godine počelo je učešćem na moskovskom sajmu nautike.

 

Međunarodni sajam nautike u Moskvi pripada najvećim globalnim događajima u oblasti jahtinga i nautike, a posebnu pažnju privlači kod ljubitelja rekreativnog plovljenja i sportova na vodi. D-Marin Portonovi marina ima jedan od najistaknutijih štandova na ovom prestižnom sajmu, s obzirom na to da se otvaranje ove marine željno iščekuje u svijetu međunarodne nautičke industrije.

Sa najvišim standardom svjetskog nivoa usluge, the D-Marin Portonovi Marina će vlasnicima super jahti i ljubiteljima nautike pružiti priliku da gostuju u lukama na Jadranu i širom Mediterana uz privilegovan pristup koji će imati kao članovi naše marine. Dizajnirana za prijem brodova do 120m dužine kapaciteta 238 vezova, D-Marin Portonovi Marina je opremljena najnaprednijom tehnologijom pružajući servis najvišeg nivoa.

D-Marin Portonovi Marina će poželjeti dobrodošlicu plovilima i super jahtama koje žele da istražuju mediteransku, jadransku i dalmatinsku obalu, u isto vrijeme služeći i kao granični prelaz. D-Marin Portonovi Montenegro Marina će u svojoj ponudi imati i dodatne pogodnosti poput snabdijevanja vodom, električnom strujom, korišćenja tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice, heliodrom, šoping i sofisticirana ponuda restorana na samoj obali mora samo su dio programa rizorta koji će cijele godine u ponudi imati različite aktivnosti.

 

Pored raznovrsne ponude koja će biti klijentima na raspolaganju, menadžment marine posvetiće posebnu pažnju samom odnosu sa klijentima kao i visokom nivou direktne usluge.  Klijent koji postane dio D-Marin grupe i član D-Marin Portonovi marine, imaće poseban set povlastica u drugim D-Marin marinama širom Mediterana, poput dana besplatnog veza.

 

Stanovnici Portonovog će moći da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela Portonovi naselja i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile u čijem će se sklopu nalaziti restorani, butici, galerije i saloni najprestižnije svjetske ponude  i D-Marin Portonovi marina duž 1,8km obale. Prvi One&Only u Evropi čije je otvaranje planirano za ljetnju sezonu 2020. godinu, u svojoj će ponudi imati 113 hotelskih soba i 10 brendiranih vila na samoj obali sa privatnim vezovima i plažama. Globalno prepoznati Espace Chenot Heath Wellness Spa će svojim klijentima pružiti usluge najvišeg zdravstvenog ranga kroz svoj naučno utemeljen wellness program u 17 ordinacija.

Portonovi započinje novu epohu elitnog turizma u Crnoj Gori. Postavljajući je među najatraktivnije jahting destinacije širom svijeta, garantujući najviši nivo kako turističke, kao i lifestyle usluge najvišeg nivoa iz oblasti turizma i kvaliteta života, Portonovi će unijeti nov duh u Bokokotorski zaliv, a posebno Herceg Novi.

Izvor : www.azmont.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *