Narodni muzej Crne Gore javni poziv

Narodni muzej Crne Gore poziva se institucije, organizacije civilnog društva i strukovna udruženja, umjetnike, predstavnike privrede, medija, kao i sve zainteresovane građane i građanke Crne Gore da daju prijedloge i sugestije za unapređenje daljeg rada Narodnog muzeja Crne Gore, planirano kroz izradu strateškog plana za period 2023-2029.

Narodni muzej Crne Gore poziva institucije, organizacije civilnog društva i strukovna udruženja, umjetnike, predstavnike privrede, medija, kao i sve zainteresovane građane i građanke Crne Gore da daju prijedloge i sugestije za unapređenje daljeg rada Narodnog muzeja Crne Gore, planirano kroz izradu strateškog plana za period 2023-2029.

➡️Svrha strateškog dokumenta je definisanje smjernica za dugoročni razvoj Narodnog muzeja i muzejske djelatnosti u zemlji, kako bi se potencijali kulturnih dobara i muzeja kao institucije efikasnije i djelotvornije koristili kao razvojni resurs zemlje. Jedan od preduslova za postizanje ciljeva je informisanje, konsultovanje, uključivanje u rad i saradnja sa svim zainteresovanim akterima.

🔛Prijedlozi se dostavljaju do 27. decembra 2022. godine, putem e-mail adrese:

[email protected]

Kako bi se čulo mišljenje što većeg broja predstavnika i predstavnica zainteresovane javnosti, moguće je i učešće putem popunjavanja upitnika, koji se može popuniti online na linku:

➡️https://forms.gle/NCBKRg9AH8wPh1k66

Više na

⬇️
https://narodnimuzej.me/2022/12/13/javni-poziv-za-konsultovanje-zainteresovane-javnosti-povodom-pripreme-strateskog-plana-za-ju-narodni-muzej-crne-gore-2023-2029/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *