MonteVino2023

Ovogodišnji salon vina MonteVino održaće se 10. i 11. marta u Kristalnoj dvorani hotela Hilton u Podgorici, a na manifestaciji će biti predstavljeno 17 apsolutnih premijera.

Više od decenije “MonteVino” nalazi se na listi najuglednijih vinskih događaja u regionu, te je
prepoznat kao glavni kreator crnogorske vinske scene. Vodeći se isključivo kvalitetom izlagača, okrenut ka spajanju vinara sa ljudima iz HoReCa svijeta uspijeva da u prefinjenoj i opuštenoj atmosferi poveže sve istinske poznavaoce i ljubitelje vina.

Stvarajući svoj prepoznatljiv koncept etablirao se kao najcjenjeniji B2B vinski događaj regiona, te se i na ovogodišnjem izdanju koje će se održati 10.-11. marta u “Kristalnoj dvorani” hotela “Hilton Podgorica –Crna Gora” mogu očekivati predstavljanja totalno novih brendova koji će se naći na našem tržištu.

“MonteVino” i ove godine svoje vjerne posjetioce i ljubitelje vina uvodi polako i krajnje svedeno u sam događaj. Danima prije događaja se održavaju masterclass predavanja na kojima se jasno definisanim ciljnim grupama predstavljaju novi proizvodi te se vinarije i distributeri se prezentuju sa novim etiketama i berbama koje će nakon tih premijera biti dostupni na crnogorskom tržištu.

Organizatori su uspjeli da obezbijede direktno učešće najcijenjenijih evropskih vinskih kuća.
U svakom slučaju, riječi koje se mantra ponavljaju među ljudima koji su više ili manje uključeni u vinski svijet “mart je kad je MonteVino” svake godine dobijaju na sve većem značaju.

Ulaznice za “MonteVino2023” se kupuju isključivo na www.gigstix.me i njihove prodajne mreže. Broj ulaznica je ograničen.

Medijski partneri “MonteVino2023” su najeminentniji poslovni portal u Crnoj Gori bankar.me te Caffe Montenegro kao jedninstveni vodič kroz svijet turizma i ugostiteljstva. Zvanična voda manifestacije je VodaVoda.

IZLAGAČI 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *