MAJ U CENTREVILLE HOTEL & EXPERIENCES I THE LIVING ROOM PODGORICA

CentreVille Hotel & Experiences i The Living Room u Podgorici predstavljaju majski kalendar događaja i najavljuju kvalitetan provod uz mnoštvo promocija kojima će gosti teško odoljeti.

Međunarodni dan koktela

Maj je stigao, a sa njim i potreba za sve češćim osvježenjem. U čast Međunarodnog dana koktela, ekipa hotela CentreVille je odlučila da usreći svoje vjerne posjetioce i omogući im da 13.maja uživaju u svim koktelima uz popust od 50%.  Koktel listom The Living Room-a dominira 16 signature koktela, koji su već zauzeli prvo mjesto u vrhu liste najboljih u Glavnom gradu. Da kvalitet nema alternativu pokazuje to da baze za koktele čine prestižni brendovi kao što su Woodford Reserve,Hennessy, Hendrick’s Gin, Pepe Lopez tekila i Finlandia vodka.

Takmičenje u sviranju električne gitare

Ovogodišnje takmičenje u sviranju električne gitare (Electric Guitar Competition) biće održano od 31.maja do 1. juna u The Living Room-u, lounge bar-u hotela CentreVille u Podgorici. Takmičenje se realizuje u saradnji sa Capital Plaza centrom i tom prilikom okupiće se muzičari, osobito pripadnici mlađe generacije, nešto drugačijeg muzičkog usmjerenja, ne samo iz Podgorice i Crne Gore, već i iz drugih gradova regiona i Evrope. Polufinale će biti održano u 17 časova 31. maja, dok će najuspješniji odmjeriti snage u finalu koje je zakazano za 1. jun sa početkom u 19 časova.

Koncert – Neverne bebe / Jelena Zvicer

Nakon najavljenog finala takmičenja u sviranju električne gitare koje je zakazano za 1. jun, u atrijumu Capital Plaza centra biće održan koncert grupe Neverne bebe sa početkom u 21h, dok će noć prije u isto vrijeme nastupiti prošlogodišnja pobjednica takmičenja u sviranju gitare – Nikšićanka Jelena Zvicer.

 Doručak za 5

Nakon prošlomjesečne ponude i stotine zadovoljnih osmijeha na licima gostiju, The Living Room će i ovog mjeseca biti mjesto na kojem ćete doručkovati savršeno. Bilo da je to kesadilja sa povrćem i jajima ili arapski doručak, cijena ostaje ista. Do posljednjeg dana maja: doručak, đus i kafa za 5€!

Ručak za 10

Da bi mjesec maj učinili još posebnijim, CentreVille Hotel & Experiences se pobrinuo da obraduje svoje goste još jednom primamljivom ponudom. Naime, tokom cijelog maja gosti će biti u prilici da uživaju u potpunom i savršenom ručku za samo 10€. Čaša proseka i sladoled biće pravo osvježenje nakon glavnog jela u toplim majskim danima, a gosti će jedino “brinuti” o tome da li izabrati paštu ili rižoto sa aktuelnog menija. Uz vanserijsku selekciju osvježavajućih pića terasaThe Living Room-a će zasigurno biti stanica mnogim a u sunčanim majskim danima jer ovoj ponudi je teško odoliti.

Ponuda će biti aktuelna svakog dana u mjesecu od 12h-17h u The Living Room-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *