Jägermeister – After Dark 29.XII

Jagermeister vas poziva na nešto sasvim novo kod nas…
Budite dio spektakla 29. novembra AFTER DARK

 Kreativni, mladi ljudi koji stvaraju umjetnost u Crnoj Gori, okupili su se da pokažu da je neodricanje od snova glavni pokretač ka uspjehu. Body art umjetnica Čedovište, rok bendovi Rudolf,Parampaščad i Bubnjeivi akteri su prvog izdanja After Dark koncepta u Crnoj Gori, koji se širom svijeta realizuje pod pokroviteljstvom Jagermeister.

Kroz ovaj koncept, koji ima za cilj da stvori odjek za lokalne priče sa regionalnim i globalnim potencijalom, biće organizovana prvainteraktivna izložba body art umjetnice Čedovište i to 29. novembra u Dvorcu Petrovića od 20 časova.

Da je strast ka stvaralaštvu i težnja ka savršenstvu korijen svih dostignuća najbolje pokazuju rok bendovi Rudolf, Parampaščad i Bubnjivi i to upravo kroz After Dark Roots.Saglasni su da se inspiracija za dobar zvuk pronalazi u okruženju, među prijateljima, u toku dana, ali i nakon mraka.

Već nekoliko godina, u preko 30 zemalja svijeta, After Dark koncept širi priču o stvaranju umjetnosti u najširem smislu. O stvaranju muzike, vizuelnih umjetnosti, hrane ili pića, priču o maestralnosti.

After Dark – Roots i Jagermeister, koji u Crnoj Gori zastupa kompanija G3 Spirits, ove godine po prvi put donose priče crnogorskih umjetnika.

Pozivamo vas da posjetite Dvorac Petrovića 29. novembra i da kroz interaktivnu izložbu doživite umjetnost na drugačiji način.

Više informacija saznajte na @jagermeistermne.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *