Herceg Novi vas poziva da osjetite zimsku čaroliju

Herceg Novi je pripremio zanimljivu ponudu za doček Nove 2020.godine…

Osjetite zimsku čaroliju u Herceg Novom!

Novljani, kao i njihovi gosti će i Novu 2020. godinu tradicionalno dočekati na otvorenom uz nastupe velikih regionalnih zvijezda. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na platou ispred hotela Igalo. Višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima prilagođen je različitim muzičkim ukusima. Doček Nove 2020. godine obilježiće nastupi Aleksandre Prijović 30.12.2019., Nevernih beba 31.12.2019., te Harisa Džinovića 01.01.2020. Predgrupe su Ansambl Toć, Light under the black mountain i Milica Kaluđerović & Providenca band.
Za najmlađe se na istoj lokaciji priprema posebno interesantan program – “Dječja Nova godina”.

Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika rezervišu boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom, u trajanju od 5 i više noćenja, TO će sponzorisati dva poklon izleta. Prvi izlet je obilazak Bokokotorskog zaliva, a drugi izlet će biti posjeta Dubrovniku.

USLOVI ZA DOBIJANJE GRATIS IZLETA: Potrebno je rezervisati minimum 5 noćenja u periodu Nove godine na teritoriji Herceg Novog (hoteli i privatni smještaj). Poslati WhatsApp / Viber poruku na broj +382 67 099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Ili pošaljite putem e-mail-a poruku sa naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu [email protected] u kome navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Nakon poslate poruke ili e-mail-a, kontaktiraćemo Vas i informisati o detaljima izleta. [email protected] | Kontakt telefon: +382 67 099 942
Za vas koji dolazite iz Bosne i Hercegovine važna informacija :

NA DIJELU PUTA HERCEG NOVI – TREBINJE BEZ PUTARINE ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Svi korisnici puta Meljine – Petijevići biće oslobođeni plaćanja putarine za Novu godinu, i to 31.12.2019. i 01.01.2020. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *