Dva dana hedonizma – ČOKOLADA I VINO

U centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City predstaviće se proizvođači i distributeri čokolade i delikatesa na bazi čokolade i vinarije iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Posjetioce očekuje bogata hedonistička ponuda i veoma sadržajan prateći program, sa gostovanjima vrhunskih stručnjaka iz oblasti gastronomije i enologije.

Na veliko zadovoljstvo hedonista, agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće u  petak i subotu, 6. i 7. marta, sedmo izdanje manifestacije Čokolada i vino. U centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City predstaviće se proizvođači i distributeri čokolade i delikatesa na bazi čokolade i vinarije iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Pružićemo ljubiteljima čokoladnih delikatesa i vina novu priliku da uživaju u simfoniji aroma, nota, kultura i tradicije, da tragaju za novim ukusima, a onim dobro poznatim dodaju nove dimenzije. Upravo je to i glavni cilj ove manifestacije: otkrivanje spoja koji ukuse na koje smo navikli podiže na jedan sasvim novi nivo“, objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

„Svake godine se trudimo da posjetiocima obezbijedimo što bolju ponudu i moramo da istaknemo da će ona ove godine biti najraznovrsnija i najkvalitetnija do sada“, dodaje Knežević.

Ljubitelji čokolade i delikatesa na bazi čokolade imaće priliku da se zaslade pralinama izrađenim od belgijske, švajcarske i italijanske čokolade, čokoladama i krem proizvodima, sitnim i komadnim kolačima, izrađenim po domaćoj recepturi, tortama i delikatesima vrhunskih poslastičara kao i domaćim krofnama i sladoledima prelivenim čokoladom.

Posjetiocima će biti predstavljena i vrhunska crnogorska vina, sa područja Crmnice, Beri i Donjeg Zagarača, zatim vrhunska srbijanska vina, iz Šumadije i sa Palića, kao i vrhunska vina iz Hrvatske, sa područja Istre.

Prateći program manifestacije, u kojem posjetioci naročito uživaju, ove godine je najbogati do sada:

Tokom ranijih izdanja ove manifestacije primijetili smo da posjetioci naročito uživaju u pratećem programu pa smo se potrudili da on ovog puta bude još bogatiji i raznovrsniji. Zadovoljstvo nam je što smo u tom dijelu dobili značajnu podršku učesnika koji će obezbijediti sve što je potrebno da bismo organizovali razna takmičenja za posjetioce. Imaćemo takmičenja u prepoznavanju vina na slijepo, i to oba dana, zahvaljujući vinarijama koje učestvuju na manifestaciji i podršci Signature Wineshop&Bar. Organizovaćemo i takmičenja u prepoznavanju ukusa pralina, punjenja krofni i torti. Biće organizovan i izazov za one koji budu željeli da se oprobaju u brzom jedenju krofni. Uz nas je i ove godine kompanija 13. jul – Plantaže, zahvaljujući kojoj ćemo imati goste, vrhunske stručnjake iz oblasti gastronomije i enologije pa će posjetioci imati priliku da uživaju i u prezentacijama uparivanja čokolade i vina i upotrebe čokolade u vrhunskom kulinarstvu”, objašnjava Knežević.

Na sedmom izdanju manifestacije  Čokolada i vino predstaviće se:  Poslastičarnica Desert -Miranis Sweet, Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Falcon Group – CreMonte i Maya, Donut Time, Mille Baci, Šik&Šiz, LokmaX Montenegro, Čokoladice Julius, Montenegrina čokolada, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Ceka, Vinarija Damjanić i BNM Wines.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Detaljnije informacije o programskim segmentima i učesnicima mogu se pronaći na facebok stranici i Instagram profilu Čokolada&Vino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *