CUE Podgorica među 10% najboljih na svijetu

Ovogodišnje priznanje TripAdvisor-a Travelers’ Choice 2022, pripalo je hotelu CUE Podgorica čime je uvršten u top 10% hotela u svijetu.

Svake godine TripAdvisor odaje priznanje kompanijama koje su pokazale posvećenost ka izvrsnosti u ugostiteljstvu nagradom Travelers’ Choice. Ova ujedno najveća privilegija TripAdvisor-a za izuzetnost poslovanja odražava omiljeni izbor putnika širom svijeta na osnovu objavljenih ocjena tokom cijele godine.

Travelers’ Choice nagrađuje hotele koji dosljedno pružaju nezaboravna iskustva putnicima širom planete. Odabrani, poput našeg CUE Podgorica hotela, stekli su najpozitivnije kritike i ocjene gostiju. Bez obzira na sve izazove uslijed COVID-19 pandemije, naš hotel se istakao pružanjem najbolje usluge i zasluženo pripada ekskluzivnoj grupi hotela u svijetu. Nastavićemo da osluškujemo potrebe naših gostiju i pružamo najbolja iskustva, jer je svaka nova ocjena na TripAdvisor-u za nas inspiracija za konstantno unapređenje usluga,“ kazala je Mirjana Delić, PR & Marketing menadžerka CUE Podgorica.

Putnici širom svijeta koriste TripAdvisor kako bi se informisali o 8.6 miliona različitih smeštajnih i ugostiteljskih objekata, analizirajući čak 859 miliona raspoloživih komentara koje gosti pišu za specifične lokacije i objekte.

Za CUE Podgorica, koji je broj jedan hotel u Podgorici shodno ocjenama na TripAdvisoru-u od samog otvaranja 2016. godine, kaže se da je daleko najinspirativnije mjesto za boravak u Podgorici. Nagrade poput TripAdvisor Travelers’ Choice su dodatna priznanja za uloženi trud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *