Crna Gora : Sjajan gest dioničara poznatog hotela

Vlasnici jednog crnogorskog hotela prijatno su iznenadili zaposlene kada su im pred kraj sezone podjelili pozamašne bonuse.

Vlasnici jednog crnogorskog hotela prijatno su iznenadili zaposlene kada su im pred kraj sezone podjelili pozamašne bonuse.

Odbor direktora Maestral Resort & Casino prošle nedelje jednoglasno je odobrio predlog dioničara da se dodjele nagrade zaposlenima u iznosu od 400.000 eura, koje su im ove nedelje već i isplaćene, zajedno s platom za avgust.

Dioničari, kako su rekli, žele na ovaj način da pokažu svoju zahvalnost svim zaposlenima, koji su svojim radom uticali na dobar rezultat.

– Iako je mnogo novca investirano u renoviranje hotela Maestral, najveća prednost kompanije je naše osoblje. Prepoznajemo njihove napore da postignu finansijske ciljeve, kao i ciljani nivo usluge našim gostima – rekao je Christos Tsemperas, direktor kompanije.

Mirjana Sočan, direktorka ljudskih resursa, ističe da preduzeće nastavlja kontinuirano da investira u ljude koji rade za hotel Maestral.

– Vlasnici i menadžment preduzeća pokazuju stalnu brigu o osoblju i to se ogleda u uslovima rada, daljem obrazovanju i obuci, kao i u finansijskoj podršci – rekla je Sočan.

U julu je ova hotelska kuća zaokružila godinu dana od kako posluje kao resort najviše kategorije i sada glavnu turističku sezonu uspješno privode kraju.

Podsjećaju da kao rezultat rada nose i titulu najboljeg hotela u Crnoj Gori, u što su imali priliku da se uvere njihovi brojni gosti.

Izvor: SEEbiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *