Child Friendly Tourism brand u Crnoj Gori

Planirate odmor sa djecom? More, planina, hoteli, restorani, renta kar agencije – uvjek svoj odmor morate da podredite uslovima za djecu. Pronađite idealni smještaj uz pomoć Child Friendly programa.

Planiranje odmora predstavlja veliku glavobolju svim roditeljima sa malom djecom. Uvjek treba voditi računa da li je hotel, restoran, apartman prilagođen potrebama najmlađih. Danas na svu sreću postoji nešto što se zove Child Friendly Tourism Brand i olakšava vam potragu za idealnim mjestom za odmor.

Ako svojom uslugom i ponudom možete ugoditi djeci – bolja referenca vam ne treba !

Zašto turizam prilagođen djeci? 

  • 57% ljudi ide naodmor da provede vrijeme sa porodicom i prijateljima, a 87% se isključivo opredjeljuje za destinaciju na osnovu potreba djece.

Suština turizma prilagođenog djeci stavlja akcenat na važnost da se i roditelji i djeca osjećaju sigurno, bezbjedno i da imaju pristup servisima prilagođenih djeci!

Da li znate šta je Brand Child-friendly tourism? 

 Brand Child friendly tourism je dodatna vrijednost razvoju i promociji turističke ponude prilagođene mališanima, koja se sastoji u ispunjavanju standarda iz kategorije – basic ili premium.  Standardi su kreirani za kategorije: smještaj, usluge hrane i pića, usluge dodatnog doživlja i usluge rentiranja.

Ukoliko se bavite turizmom, hotelijerstvom, privatnim smještajem, ugostiteljstvom, uslugama rentiranja, pridružite se pool/u child friendly biznisa!

Posjetite  sajt : www.childfriendlytourism.com  pratite nas na društvenim mrežama (instagram , facebook ) i kontaktirajte nas za više informacija putem broja +38267333138 !

Napominjemo: Sertifikacija kao i usluga promocije vašeg biznisa – je potpuno besplatna!

Zadovoljenjem dodatnih standarda, ostvarujete pravo na uslugu promocije i reklame, kao i vinjetu koja će se naći na/u vašem objektu!

Imidz dobrog domaćina osnovna je premisa poslovanja svakog uspješnog radnika u turizmu!

*Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) realizuje projekat “Child friendly turizam u prekograničnoj regiji” kroz prekogranični program Crna Gora – Albanija u partnerstvu sa organizacijom CentarDjeca danas (QFS) izAlbanije. “Child friendly turizam u prekograničnoj regiji” je jedan od osam projekata koje podržava IPA Program prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014-2020.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *