Bez DZADA FILM FESTA ove godine

“DZADA FILM FEST” ove godine zbog aktuelne situacije sa virusom COVID19 neće biti održan

Zbog aktuelne situacije uslijed globalne pandemije virusa COVID19 još jedan od festivala je odložen.

Obavještavamo vas da “Džada Film Fest”, međunarodni festival debitantskog igranog filma, ove godine neće biti organizovan.

Marketing agencija  “Link Creative Studio”, organizator i idejni autor “Džada Film Fest-a”,  donijela je odluku da se ovogodišnje šesto izdanje, na kome je trebalo da bude prikazano 7 filmova u revijalnom dijelu programa i 7 u takmičarskoj selekciji,  ove godine ne održi zbog epidemiološke situacije u Podgorici.

 “Nije bilo lako donijeti ovakvu odluku imajući u vidu da smo se od početka pandemije trudili da pronađemo adekvatna rješenja za realizaciju događaja, ali svakodnevno pogoršavanje epidemiološke situacije tokom septembra i oktobra je bilo presudno za otkazivanje ovogodišnjeg izdanja.

 Zahvalni smo svim partnerima na projektu koji su ove godine bili uz nas i davali nam podršku svih proteklih mjeseci, kada smo se, kao organizatori, susretali sa veoma mnogo izazova. Svojom podrškom kompanije m:tel, Nikšićka pivara, Hotel Marienplatz Podgorica, Educo centar, pokrovitelji Francuski institut, Filmski centar Crne Gore, Ministarstvo kulture, Sekretarijat za kulturu i sport- Glavni grad Podgorica, kao i mnogi drugi, zaista su pokazali da su istinski partneri na projektu te da je ovo važan kulturni događaj za sve.  

 Iskreno se nadamo da sljedeća godina donosi neko bolje vrijeme i da će se steći uslovi da se Džada Film Fest organizuje onako kako dolikuje, na zadovoljstvo prvenstveno velikog broja naših vjernih posjetilaca i svih partnera na projektu. “ – izjavili su organizatori festivala.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *