Barski festival agruma na trgu Vladimira i Kosare

Turistička organizacija Bar organizuje u subotu, 28. oktobra Barski festival agruma, koji će se održati na trgu Vladimira i Kosare sa početkom u 12:00 časova.

🍋Turistička organizacija Bar organizuje u subotu, 28. oktobra Barski festival agruma, koji će se održati na trgu Vladimira i Kosare sa početkom u 12:00 časova. Barski festival agruma će po drugi put donijeti osvježenje i šarm Mediterana u srcu našeg grada.
🍊Posjetioci će imati priliku da probaju razne vrste citrusa, od sočnih pomorandži do ukusnih limuna i grejpfruta. Pored degustacije svježih agruma, na Barskom festivalu agruma će se besplatno dijeliti delicije od agruma i biće predstavljena raznolika ponuda hrane i piće sa citrusnim notama.
🍋Za najmlađe posjetioce festivala pripremljene  su posebne zabavne zone, dječji interaktivni poligon, kreativne radionice za mališane, face painting, dok će program otvoriti mažoretke iz plesnog kluba Habanera.
🍊Pozivamo sve zainteresovane da dođu na druženje i zajedno sa nama proslave bogatstvo agruma u srcu našeg grada! Dobro nam došli!
⭐U slučaju vremenskih nepogoda, Barski festival agruma se odlaže za prvi pogodan termin, o čemu ćemo blagovremeno obavjestiti javnost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *