VODIČ ZA NAJLUDJU NOĆ : KUDA ZA DOČEK

Ako večeras želite da se negdje dobro provedete na nekom od gradskih trgova ovo je mali vodič za vas.
Želimo vam puno zdravlja, ličnog i poslovnog uspjeha.
Srećna nova 2020. godina ♥

Ukoliko se niste odlučili kuda za doček, možda nešto pronađete u ponudi turističkih organizacija crnogorskih gradova koje su se ove godine potrudile da dovedu pop rok zvijezde sa ex Yu prostora.

Da krenemo od  Glavnog grada.

Podgoričane na Trgu Nezavisnosti u Novu godinu uvode bendovi Neon , Letu štuke i Ničim izazvan. Dok će 1.janura noć biti uz zvuke Marije Božović, Marka Luisa i Darka Rundeka…

Budva

Poslednjeg dana ove godine, 31. decembra u dnevnim satima će biti organizovan program za najmlađe, dok će uveče nastupiti crnogorski sastav „The Grupa“, poznata pop pjevačica Nevena Božović i regionalna zvijezda – Zdravko Čolić.

U srijedu, 1. januara od 14 sati planiran je koncert klasične muzike u okviru kojeg će nastupiti renomirana crnogorska operska imena: Marijana Šovran (sopran), Marko Kalajanović (bariton), Lana Asja Dabović (sopran), Emilija Minić (sopran) i poznati srpski tenor Stevan Karanac. Soliste će i ove godine pratiti Mediteranski revijski orkestar pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, a na flauti će svirati i Budvanka Ksenija Franeta. U večernjim satima će na Trgu prvo zapjevati klapa “Assa Voce” iz Podgorice, onda ćemo se podsjetiti poznatih hitova grupe “Hari Mata Hari” , nakon kojih će nastupiti zvijezda narodne muzike – Svetlana Ceca Ražnatović.

 

HERCEG NOVI 

Opština Herceg Novi takođe će svojim građanima ponuditi program na “najluđu noć”. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na platou ispred hotela Igalo. Višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima prilagođen je različitim muzičkim ukusima. Doček Nove 2020. godine obilježiće koncert Nevernih beba, a 1. januara je nastup Harisa Džinovića. Predgrupe su Ansambl Toć, Light under the black mountain i Milica Kaluđerović & Providenca band.

Tivat

Ko se odluči za Tivat, Novu godinu dočekaće uz Lexington band i Miligram koji je od skora ima novog pjevača  Adi ŠošeA . Poznati bendovi nastupaju na trgu Pine.

Marija Šerifović i Saša Kovačević pjevaće sjutradan na istom mjestu.

Turistička organizacija Tivat obavještava javnost da će se večerašnji Doček u Tivtu emitovati na prvom programu RTCG. Takođe, svi koji nisu u mogućnosti da budu prisutni večeras moći će pratiti sva dešavanja direktno preko live streaming-a na YouTube kanalu Turističke organizacije Tivat. www.youtube.com/c/TuristickaOrganizacijaTivat

Budite dio Zimske bajke u Tivtu i dočekajte Novu 2020. godinu uz najluđi provod na rivi Pine od 22:30h gdje Vas očekuju Lexington band i Miligram.

Kotor

Turistička organizacija opštine Kotor vas poziva na Doček Nove godine 2020, koji će se održati 31. decembra od 21 čas na Trgu od Oružja u Kotoru.

Na dočeku će vas zabaviti VIS Tetra, Partibrejkers i Lačni Franz, a na reprizi Light under the Black Mountain, Hladno pivo i Bajaga i Instruktori.

Bar

Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije u Baru. Haris Džinović pjeva za doček, a za uvertiru pobrinuće se lokalni bend Akademia.

Etno grupa Zora nastupitće u 13 sati 1. januara. Za nastavak dobrog provoda zadužena biće barska legendarna grupa Katapult čiji koncert počinje u 22 sata. Nakon poznatih Barana, u 23 sata na scenu stupa jedan od najbojih pop/rock bendova sa ovih prostora Amadeus bend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *