TIVĆANI BESPLATNO DO KOLAŠINA 1600

Turistička organizacija Tivta organizovala je besplatan prevoz do skijališta KOLAŠIN 1600

Turistička organizacija Tivat najavljuje otvaranje zimske sezone „Winter opening 2019/20“ na ski centru Kolašin 1600, u subotu, 14. decembra. 2019. godine. Organizatori događaja su: NTOCG, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Skijališta Crne Gore.

“Ovom prilikom obavještavamo javnost da će biti organizovan besplatan autobuski prevoz na relaciji Tivat – Kolašin – Tivat sa polaskom iz Tivta u 6:00h, sa autobuskog stajališta u centru grada (stara autobuska stanica), dok je povratak za Tivat iz ski centra planiran u 16:30h.” – saopšteno je iz TO Tivta.

Broj mjesta je ograničen, pa se mole svi zainteresovani da rezervišu svoje mjesto u prostorijama Turističke organizacije Tivat, najkasnije do četvrtka, 12. decembra 2019. godine.

Sam događaj će uveličati muzička zvijezda Indira Forza– Ex Colonia, a da žurka bude još bolja
pobrinuće se DJ Vlado Božović. Za sve posjetioce na dan Winter openinga biće obezbijeđene  nagradne igre sa velikim brojem nagrada,  zatim besplatan parking, besplatno skijanje/panoramska vožnja žičarom, tradicionalni mega kačamak – besplatne porcije, promo cijene pića kao i  sniježne igre za djecu sa animatorima.  DOBRODOŠLI NA WINTER OPENING 2019/20 NA SKI CENTRU KOLAŠIN 1600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *