Novogodišnji praznici u Tivtu

Opština Tivat i Turistička organizacija opštine Tivat najavljuju proslavu novogodišnjih praznika u Tivtu.

Opština Tivat i Turistička organizacija opštine Tivat najavljuju proslavu novogodišnjih praznika u Tivtu. Na dobro poznatoj lokaciji, na gradskoj rivi Pine, biće organizovan četvorodnevni muzički program za sve mještane i posjetioce našeg grada.

U petak, 30. decembra, naši najmlađi gosti će uživati u Dječijem novogodišnjem programu u periodu od 11h do 14h. Sljedećeg dana, 31. decembra, svi posjetioci će biti u prilici da tekuću godinu isprate uz nastup Perpetuum Mobile Band-a, od 21h dok će nas u Novogodišnju noć uvesti Indira (ex Colonia) svojom fantastičnom energijom i poznatim hitovima. Veče puno dobre zabave upotpuniće tradicionalni Novogodišnji vatromet, kojim ćemo tačno u ponoć uploviti u 2023. godinu.

Prvi dani Nove godine u Tivtu nastaviće se u prazničnom raspoloženju. Nedjelja, 1. januar 2023. godine, rezervisana je za koncert u podne uz zvuke poznate crnogorske violinistkinje Verice Čuljković – Electric violin u pratnji DJ-a Danila Radusinovića. U večernjim satima goste će zabavljati Tamburaški sastav La Banda od 21h nakon čega će nastupiti legendarni pjevač rok scene Željko Bebek, koji će svojim svima poznatim pjesmama, prirediti spektakl za ljubitelje dobre muzike svih generacija. U ponedjeljak, 2. januara 2023. godine, na novogodišnjoj bini će nastupiti Danijel Alibabić sa početkom u 21h, dok će za najbolji provod u ostatku večeri biti zaslužan DJ Buba, čiji nastup je organizovan u sardnji sa Porto Montenegrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *