Manifest: Jägermeister predstavlja prvi super-premium biljni liker na svijetu

Po prvi put u istoriji, Mast-Jägermeister SE, porodična kompanija i proizvođač najuspješnijeg biljnog likera na tržištu, otkriva izdanak super premijum kategorije: Jägermeister Manifest.

U restoranu „100 Manira“ u gradskom stadionu pod Goricom, u četvrtak je održana prezentacija prvog super premijum likera na svijetu.

Po prvi put u istoriji, Mast-Jägermeister SE, porodična kompanija i proizvođač najuspješnijeg biljnog likera na tržištu, otkriva izdanak super premijum kategorije: Jägermeister Manifest.

Ovaj proizvod od skoro je dostupan i na crnogorskom tržištu posredstvom kompanije G3 Spirits.

Manifest je zaokruživanje priče o brendu, iskaz stava i svjedok namjere pretočenih u proizvod.

Masterdestileri u Wolfenbuttelu, mjestu iz kojeg potiče Jägermeister, su uz punu pažnju i korišćenjem bogatog iskustva u pravljenju, svima poznatog likera, i uz pomoć tajnog Jägermeister recepta uspjeli da naprave korak naprijed i putem prefinjenog proizvodnog procesa stvore Jägermeister Manifest.

Na već naviknutih 56 botaničkih sastojaka, dodaje se još bilja, dvostruki proces sazrijevanja, u malim i velikim hrastovim buradima duže od 12 mjeseci i dobija proizvod koji redefiniše kategoriju biljnih likera. Manifest posjeduje robustnu mješavinu ukusa,  punog tijela. Slatke note anisa i suvog voća otvaraju put za začine i aromatične naglašaje gorkih nota, da bi završine sjedinjavanjem vanile i hrastovog bureta.

Kao oda tradiciji i umijeću pravljenja, na ikonsku četvrtastu bocu, ručno se nanosi Jägermeister amblem koji uz bronzanu boju zaokružuje izgled super premijum likera.

Jägermeister Manifest je idealno služiti blago rashlađen.

„U svijetu inovacija, tradicija se lako gubi. Ono što je Jägermeister ovim putem uspio jeste da originalni proizvod po tajnom receptu starom blizu jednog vijeka odvede u novu kategoriju. Uz njemačku preciznost i iskustvo koje se prenosi generacijama kroz porodicu Mast, proizvodni proces koji dovodi do Manifesta, ovu inovaciju učinio je vjernom tradiciji. Nova Jägermeister linija namijenjena je odvažnim hedonistima, onima koji ne pristaju na kompromise, onima koji cijene svoj trenutak, onima koji uživaju u ukusu” – rekao nam je Ognjen Gvozdenović, brend menadžer za Jägermeister u Crnoj Gori – G3 Spirits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *