RESTORAN ” PODGORA “
Restoran Podgora, kao esencijalni segment firme “KALJEVIĆ” d.o.o., nalazi se na Žabljaku, u užem dijelu centra grada. Od skijališta Javorovača i glavne zaobilaznice udaljen je samo 400m. Restoran je izgrađen 2014. godine u domaćem etno stilu, gdje glavni enterijer čine drvo i kamen, što restoranu daje posebnu toplinu i udobnost.
U sklopu restorana nalazi se mesara u kojoj je meso za prodaju sa durmitorskog područja, organskog porijekla. Klanje krupne i sitne stoke se vrši u sopstvenoj klanici u selu Podgora, što doprinosi kvalitetu hrane u restoranu. Mesara raspolaže sa domaćim proizvodima durmitorskog porijekla, kako sirovog, tako i suvog mesa, sušenog u sopstvenoj sušari na domaći, tradicionalni način. Od proizvoda treba izdvojiti prepoznatljive proizvode, kao što su domaća goveđa pršuta, goveđa kobasica, zatop, dimljena jagnjetina (kastradina), jagnjeća stelja, svinjska pršuta i drugi domaći proizvodi. Takođe, u mesari se nude i drugi domaći proizvodi , kao što su domaći mliječni proizvodi (sir, kajmak, itd.)