Energetska efikasnost u građevinarstvu

Pozivamo vas da uzmete učešće na B2B meet up/u pod nazivom “Energetska efikasnost u građevinarstvu”, koji će se održati u četvrtak , 28. oktobra 2021. na JADRANSKOM SAJMU u Budvi

Pozivamo vas da uzmete učešće na B2B meet up/u pod nazivom “Energetska efikasnost u građevinarstvu”, koji će se održati u četvrtak , 28. oktobra 2021. na JADRANSKOM SAJMU u Budvi u terminu 10:30-14:30. B2B meet up organizuje NVO Expeditio koja se od 1997. godine bavi temama vezanim za održivi prostorni razvoj, među kojima zelena gradnja zauzima važno mjesto.

Sastanak je dio projekta ENEA Energy Efficiency Living Lab čiji je cilj suočavanje sa izazovima nedovoljne energetske efikasnosti u sektoru građevinarstva kroz podsticanje razmjene znanja i zajedničkih inicijativa među istraživačkim institucijama i akterima privatnog sektora kako bi se, u budućnosti. doprinelo razvoju tehnoloških inovacija u građevinarstvu.

B2B meet up predstavlja platformu za uspostavljanje novih poslovnih veza i nudi odličnu priliku da se na licu mjesta upoznate, ostvarite kontakt sa potencijalnim partnerima!

Kome je namjenjen B2B meet up?

Poziv za učešće na B2B meet up/u je je upućen akterima/ama poslovnog, javnog i civilnog sektora, kao i medijima i građanima/ama zainteresovanim za povećanje energetske efikasnosti u sektoru građevinarstva.

Gdje i kada se održava B2B meet up?

B2B meet up će se održati na JADRANSKOM SAJAMU – Budva u vrijeme ovogodišnjeg sajma Građevinarstva, energetike, namještaja i dizajna… Datum B2B meet up-a je četvrtak 28.10.2021. u periodu 10.30-14.00h.

Sa kojim firmama možete zakazati sastanak tokom B2B meet up-a ?

• Bi Communication agency
• Y A S architecture studio Italy
• Vigoris ECO TECH, ecoportal.me
• EVC Montenegro
• Energy Team
• Enforma doo  

Kako da se prijavim?

Ukoliko ste zainteresovani za učešće molimo Vas da se prijavite popunivši prijavu na https://forms.gle/ZwKg7gT8VaLXuLDt5 nakon čega ćemo vas lično kontaktirati i informisati na koji nacin da zakazete sastanake sa predstavnicima akterima za koje ste zainteresovani.

Agenda B2B meet up-a (pdf)

Radni jezik:  crnogorski + sa kolegama iz Italije engleski

Kotizacija: besplatno

Rok za prijave: utorak 26.10.2021. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite na bmh.agency.podgorica@gmail.com ili [email protected], a budite slobodni i da pozovite na: 067 333 138 – Kristina

B2B meet up će se održati uz poštovanje epidemioloških mjera. Broj učesnika/ca je ograničen na 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *