Drugi internacionalni sajam viskija „Whisky Fair“

Drugi internacionalni sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 15. i 16. februara u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici.

Drugi internacionalni sajam viskija u Crnoj Gori„Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 15. i 16. februara u CentreVilleHotel&Experiences u Podgorici.  Tokom dva dana sajma biće organizovane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i turniri u black jack-u i pikadu.

„Naša želja je da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Očekujemo da će drugi, sajam viskija, kako je to učinio i prvi, okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija. Jako smo ponosni što smo domaćini događaja koji prerasta u tradicionalnu manifestaciju u Podgorici“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Ulaznice za prvi sajam viskija mogu se kupitina recepciji hotela CentreVille. Cijena ulaznice je 10 eura za dan. Uz kartu, gost dnevno dobija 10 kupona koje može zamijeniti za piće. U toku su i prijave distributera, koji žele da svoje proizvode predstave na sajmu. Više informacija o prijavi, zainteresovani distributeri mogu dobiti pozivom +382 68 888-202 ili putem mail-a [email protected] 

Za sve goste sajma, obje noći biće organizovane zabave u The Living Room-u, uz DJ set u pratnji instrumenta. Bar The Living Room je proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences proglašen za najbolji hotel u Glavnom gradu, a takođe je i prvi izbor gostiju na sajtovima Trip Advisor i Booking.com. Ovi uspjesi preporučili su ovaj kompleks za jedinog, pravog domaćima internacionalnog sajma viskija u zemlji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *