CentreVille Hotel & Experiences RAKIJA FEST

Za ljubitelje rakije CentreVille će 09.novembra biti domaćin prvog RAKIJA FESTA u Crnoj Gori

CentreVille Hotel & Experiences organizuje jednodnevni događaj posvećen rakiji. Događaj pod nazivom Rakija Fest, održava se 09. novembra 2019. od 10h do 22h u sali Grand Room, a na njemu će se predstaviti preko 30 proizvođača sa oko 130 vrsta rakija.

„Domaći i strani izlagači imaće priliku da predstave postojeći asortiman i da promovišu nove proizvode. Naš cilj je da obogatimo ponudu Podgorice i Crne Gore, kao i da sajam događaj mjestom tradicionalnih susreta izlagača i ljubitelja rakija“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

CentreVille Hotel & Experiences predstavlja novi svijet gostoprimstva, prožet sjajem jedinstvenog luksuza, nudeći kombinaciju ugodnog ambijenta i mnoštva mogućnosti poslovne namjene. Tokom Rakija Fest-a biće organizovane degustacije kako popularnih tako i manje komercijalnih vrsta rakija, iz zemlje i regiona.

„Očekujemo da će Rakija Fest okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje rakija. Jako smo ponosni što smo domaćini još jednog događaja koji ima potencijal da preraste u tradicionalnu manifestaciju u Podgorici“, dodao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Ulaznice za prvi rakija fest mogu se kupiti na recepciji hotela CentreVille. Cijena ulaznice je 5 eura i podrazumijeva degustaciju kod svih izlagača.

Završnica Rakija Festa dešava se u The Living Room-u, gdje će sve prisutne zabavljati Andrea Demirović sa bendom, u subotu 9.11.2019. od 22:00h.

Rakija Fest u organizaciji CentreVille Hotel & Experiences podržali su Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Turistička organizacija Podgorice, The Living Room Lounge & Dining i The Capital Plaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *