DELTA NISKOGRADNJA

Kovane ograde

Delta niskogradnja – bavimo se  proizvodnjom, transportom i ugradnjom raznovrsnih kovanih ograda, prohromskih ograda, kao i višenamjenskom izradom Izo i Low-e stakla. Naše proizvodno postrojenje koje se prostire na 4500 kvadratnih metara se nalazi u Herceg Novom, na manje od 700m od Jadranske magistrale.

U bogatoj ponudi pronaći ćete samo dio proizvoda od inoxa, kovanog željeza i stakla: ograde, kapije, vrata, ukrasno-zaštitne rešetke za prozore i vrata, stepeništa, ograde od talasastog pletiva i druge jednostavne ograde, konstrukcije, protuprovalna vrata za stanove, hale, skladišta itd. Zaštitu od korozije vršimo kvalitetnim bojama. Za sve proizvode vršimo prevoz i ugradnju u Crnoj Gori i regionu. Naše dugogodišnje iskustvo i iskustvo naših poslovnih partnera, jamči brzu i kvalitetnu isporuku, te ugradnju proizvoda. Dajemo garanciju na sve ugrađene proizvode.

Ukoliko se odlučite da opremite svoj stambeni prostor, dvorište, poslovni prostor, ugostiteljski objekat ili neku drugu vrstu ambijenta koji želite oplemeniti postojanim materijalima – kontaktirajte nas.

STAKLA
Novootvoreni pogon za proizvodnju stakla omogućio nam je da napravimo još jedan korak naprijed u praćenju savremenih svjetskih trendova kao i širenju proizvodnih mogućnosti. Dio našeg proizvodnog programa su izrada Izo i Low-e stakla, stakla za podove, gazišta i nadstrešnice, tuš kabine, stakla za ograde, namještaj. Ugradnja izo-stakla s LOW-E umjesto običnog izo-stakla predstavlja trošak koji se vraća
za manje od 5 godina kroz uštedu energije zagrijavanja.
Ako želimo blokirati gubitak toplotne energije iz prostorije, unutrašnja strana izo-stakla (strana prema prostoriji) mora biti LOW-E staklo.
Tada dopuštamo ulazak sunčeve energije u prostoriju koja doprinosi grijanju prostorije. Nisko emisiona stakla karakteriše posebno selektivan sloj molekula oksida deponiranih na površinu stakla koji reflektuje samo toplotno zračenje.

Inox bravarija
Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u metalnoj industriji, kao i konstantnim ulaganjem u opremu i alate, stekli smo visok nivo stručnosti i postigli vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Proizvodimo razne inox ograde: balkonske ograde ili ograde za terasu, dvorišne ograde, ograde za stepenice,za koje koristimo samo i isključivo najbolje elemente od inoxa kvalitete 304 kao i 316.

Kovane ograde
Kovane ograde izrađujemo od standardnih željeznih profila koji se mogu naći na našem tržištu: uglavnom od profila punog željeza debljine 10 x 10 mm, 12 x 12 mm, 14 x 14 mm, 16 x 16 mm. U ponudi imamo deset standardnih modela ograda a u zavisnosti od želja i potreba kupaca možemo izrađivati i druge modele ograda.
Takođe, prema potrebi kupaca, izrađujemo čelične konstrukcije, nadstrešnice i metalni namještaj.
Od proizvoda ističemo sve vrste ograda, panelne kao i ukrasne elemente ograda, opremu za domove i kancelarije, namještaj, rukohvate za stubišta, rukohvate za vrata, nosače zavjesa, strehe, poklopce i rešetke, opremu za ugostiteljstvo (roštilj, ražnjevi, stolovi za ugostiteljstvo, šankovi), komunalnu opremu (sakralni objekti, strehe i čekaonice, posude za otpad, posude za cvijeće, zaštitne ograde) opremu za prehrambenu industriju, itd…

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *